søndag den 21. oktober 2012

Vil du også have en stand på julemarked?

Jeg har fået en mail af en sød dame der hedder Anna. Anna har kigget lidt rundt på min blog, og inviteret mig til at have en stand på en Rudolf Steiner skole d 24/11-12.
Jeg må indrømme at jeg får noget der ligner præstations angst, for jeg er jo ikke sådan én der sælger af mine ting, eller nogensinde har tænkt på det, og de fleste af de bloggere jeg følger synes jeg jo laver nogle meget federe og festligere ting end jeg gør. Men nu har hun altså spurgt mig, og jeg har sagt ja.....! Halleluja for at barnet starter i vuggestue d 1/11, så kan der blive masseproduceret gejl til den lille bod.Jeg siger mest ja, fordi jeg er meget beæret over at være blevet spurgt. Ikke så meget for at tjene penge, måske ender det med at jeg kommer hjem uden en klink, ha ha.... Man skal ikke betale for boden (udover 10% af ens salg, hvilket jeg synes er fair nok), de arrangerer borde og stole, så det eneste jeg skal er at få bakset noget sammen og møde op!

Anna har spurgt om jeg mon tror der er andre bloggere der kunne være interesserede, så derfor kaster jeg den nu videre ud i Blog-land, og synes da at det kunne være hyggeligt at se andre af jer til julestemning:)

Her er en kopi af den mail jeg fik:
 
Hey Slinkys :)

Sikke en fin blog du har og så fine ting du laver!

Jeg vil høre dig om du ikke kunne tænke dig at deltage i skolen og Børnehaven Soria Moria´s julemarked på Steinerskolen i København lørdag d. 24. november fra kl. 10-14? Muligvis bliver det til 16, men det bliver vedtaget inden længe.

Det er en forholdsvis ny men fattig skole og børnehave forstået på den måde, at det bare er nogle gamle kontorbygninger som de her skønne mennesker forsøger at gøre smuk og hyggelig. Det hele bliver pyntet med halmballer, træstubbe med brændende kul og masser af julestemning d. 24. november.

Jeg er overbevist om at dit håndarbejde vil være det vildeste hit!

Vi sørger for bod med borde og stole. Det eneste vi kræver er at 10% af dit salg går til skolen/børnehaven, så kan vi få skrabet sammen så vi bla. kan få skabt en smuk have for børnene.

Julemarkedet var en stor succes sidste år, denne gang har vi planer om salg af øko juletræer, salg af biodynamiske grøntsager fra bla. Din Baghave, fåreskind fra Thorshøjgård, legetøj, forskellige keramikere og krea´ere, sund mad (vi har næsten en aftale med Oscar Umahro i hus) osv. Sidste år blev der holdt en tavs auktion hvor man kunne byde på div. yoga, helse og massage gavekort, fotografier af Søren Solkær (Starbird), tegninger af Ander Morgenthaler, det var en kæmpe succes! Og i år tror vi på at den bliver endnu størrere.

Der vil blive annonceret i aviser, aok, flyers, plakater, muligvis tv og på børnibyen.dk

Krydser alt for at du vil være med :) Du må meget gerne ta andre dygtige folk med, de kan bare henvende sig til mig ...

Mange hilsner

Anna
 
 

4 kommentarer:

 1. Øv, det ville jeg da gerne, men skal til juletræsfest med ungerne.. Men hvis det havde været en anden dag, var jeg klart taget med :) Men glæder mig til at se, hvad du tager med og hvad du får solgt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja æv da! Jeg glæder mig også selv til at se hvad det ender med, lige nu erder ikke rigtig hovede og hale i noget;-)

   Slet
 2. Kan se at det er samme julemarked vi skal være på :-) Hyggeligt!!! Glæder mig til at møde dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Eeej hvor sjovt!

   Jeg glæder mig også til at se dig, fedt at der kommer andre bloggere også:)
   Jeg tror iøvrigt at det bliveret ret fedt markede!

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)