fredag den 5. oktober 2012

Fredags syning

De sidste to gange har jeg været afsted til syning uden den lille fyr.
Det er måske lidt ironisk nu det hedder mor/barn syning, men der har været pres på herhjemme med praktiske gøremål, og et barn der bare sover som vinden blæser. Pt er vi oppe i gennemsnit to-fire gange om natten, hvor Lille A vågner grædende og er svær at få til at falde til ro igen.
Det er ved at være er meget opslidende, og smitter af på hele familien, når der ikke soves ordentligt om natten. Humøret og overskuddet daler, og det er bare så træls, og så super ærgeligt.

Så syning er mit lille fristed, og idag fik jeg syet denne raglan trøje i jersey med legende børn på. Den er jo set før i Blogland, men synes motivet er så fint, og havde ikke behov for at opfinde den dybe tallerken denne gang.Der er sat mintgrøn tittekant på foran, og så en lille neon dims, bare fordi det er så lækkert.

Det er bare SÅ skønt at sy på en overlocker, slut resultatet er sådan ca 100 gange bedre. Jeg drømmer forstsat om sådan én.

Helt færdig skulle jeg dog ikke nå at blive, selvom Lille A var hjemme hos far, og jeg må få syet det nederste stykke herjemme på maskinen.

8 kommentarer:

 1. Åh jeg kan godt huske de perioder uden søvn ( med 3 børn), men husk at alting er bare en fase. Det stopper igen!!
  Det éé en skøn T- shirt!! Man bliver glad af at de på den. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha tre styks...!
   Ja det siger jeg også til mig selv. Den har bare varet ni måneder nu...!
   Ja det er et skønt print:)

   Slet
 2. Uha, jeg husker med gru tilbage på de nætter uden søvn. Jeg har ondt af dig, for jeg ved det er ski.. hårdt! Dejligt du kan komme afsted til syning uden den lille - det har man brug for (alenetid) Det er en rigtig skøn bluse du har lavet, super flot mønster. Jeg kan godt forstå din drøm om en overlocker. Jeg ejer selv sådan en og den betyder så meget, når man syr;O) Du kan evt. finde en brugt, det startede jeg selv med ;O) Jeg sender sovefeen din vej og ønsker en god weekend ;O) Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alenetid er guld værd! Det nyder jeg også - og har et helt andet oberskud når jeg kommer hjem igen;-)
   Ja jeg drømmer meget om sådan én. En dag måske.... Ja brugt var måskender en mulighed. Har også set dem til afbetaling, det er også smart.
   Tak for sovefeen, håber hun kommer inat:)
   Klems Maria.

   Slet
 3. Hvor er den bare alt for lækker !!!!
  Prøver at sove på forhånd inden lille C kommer til verden :-)
  Rigtig go' søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gør lige det;-)
   Og tak for de pæne ord.

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)