søndag den 18. maj 2014

Too cool for school

Det er han, ham her.... I dag har vi besøgt Susanne fra min mødregruppe. Hun er desværre flyttet til Køge, hvilket begrænser besøgene. Vi var der alle fem fra mødregruppen, og det er altså dejligt at se dem endnu - især har vi det hyggeligt når vi holder påske og julefrokoster sammen med vores mænd.
Alvin fik desværre ikke så meget ud af dagen, da han blev sløj, og faldt i søvn oven på sin mor. Sløj må han have været, for han sov til 9:30 i morges, og under normale omstændigheder, ville han først tilte omkuld mange timer efter.

På vej hjem kastede han op i bilen....aarrgh min nye elskede Fiat 500 - K R I S E ! ! ! Heldigvis gik det primært ud over barnestolen, og betrækket kan jo vaskes - måske det skulle være en reminder om at få syet et betræk til den autostol - er der nogen af jer der har prøvet det?

Hans tøj er hjemmesyet, desværre er bukserne gået lidt i skridtet, jeg tror at årsagen er at der ikke er brugt jersey nål på overlockeren, det har aldrig været et problem før, men er det tilsyneladende nu? Mærkeligt.....

6 kommentarer:

 1. Vildt lækkert outfit du har lavet til ham...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Jeg synes også at han ser helt skøn ud!

   Slet
 2. Åh nej, stakkels lille fyr - og stakkels mor/bil. Rigtig god bedring med ham. Vi må altså snart få syet lidt igen - med jerseynåle i overlockeren ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var sgu lidt træls - han er heldigvis på toppen igen allerede!

   Ja, ny sy-date må snart arrangeres.

   Slet
 3. Han er sej, håber han snart er frisk igen. kh Pia

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)