søndag den 4. maj 2014

Sommersæt til drengen af hør skjorte

Jeg er i gang med Alvins sommergarderobe, den står dog lidt på pause, da symaskinerne er pakket ned i papkasser sammen med alt andet krea-gear, da vi er ved at bygge krea rum, børneværelse og soveværelse - jeg regner med at kunne blære mig vise det frem inden måneden er omme.

Dette sæt er upcycling, som er et koncept jeg er ret vild med, da det er skånsomt for miljøet, billigt og unikt - ren win win!
Jeg har købt en herreskjorte på et loppemarked til en 10´er, og da det var en XXXXXL var der til rigtig meget. 

Bukserne er syet efter Stof2000s populære Chris mønster, der er af mine absolutte favoritter (ligesom det øvrige blog/IG land). Jeg har bare taget lidt af længden, så det er endt i shorts. 

Jeg besluttede at lave det til et sæt, da der var så meget stof tilbage. Jeg brugte et mønster fra en anorak, og det var ikke helt så gennemtænkt, for den er blevet for stor - den passer tidligst til næste sommer!

 
Jeg er meget begejstret for paa-nys univers, og har stjålet idéen med knapperne på skrå - det giver en fantastisk fin effekt, synes jeg.Er I mon tilhængere af genbrug?7 kommentarer:

 1. Yep - jeg går ind for genbrug. Og hvor er du dog super sej med en symaskine.... SÅ fedt sæt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg jo at du gør:)

   Tak for de pæne ord, vi må sy et sæt til Lilletut en dag?

   Slet
 2. Det er et totalt fedt sæt :-)))) Ærgerligt mht. størrelsen af overdelen - det er også sådan en typisk OM'er, jeg er god til at lave ;-/ Ja, MEGA-fan af genbrug og har været det i mange år. Tænk sig hvilken forskel vi kunne gøre for miljø og pengepungen, hvis vi bare ALLE gjorde en lille smule....vi må sprede den gode gerning!

  Jeg har selv tænkt meget på, at up-cycling i den grad er noget, jeg skal blive bedre til at praktisere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Flot nyt look på din blog - men nu er der desværre rigtig mange af dine billeder, som jeg ikke kan se. Jeg får en grå cirkel med en vandret streg igennem :-((((

   Slet
  2. Tak skal du have, Lilly:)

   Ja lidt kan også gøre meget! Jeg prøver hver dag at gøre lidt....

   Spændende om du får gang i det:)

   Og jA! Det er mega frustrerende med de billeder - jeg ved desværre ikke hvad jeg kan gøre ved det?!

   Slet
 3. Lidt ærgerligt at blusen endte med at blive så stor, for sættet er ret skønt :0)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)