mandag den 19. maj 2014

Shorts med strygestof

Disse shorts blev syet lynhurtigt en aften jeg tilbragte hos min sy-buddy her i naolaget.

De er syet af en rest stræk denim fra Stof og Stil, efter et helt simpelt mønster. Dertil har jeg klippet en sky og to lyn, vældig inspireret af Ferm Living. Der er glimmer i det blå strygestof, hvilket jeg synes giver en virkelig fin effekt - de stråler og glimter i sollys.

Jeg har syet et hav af shorts, og da han stadig kan passe dem fra sidste år, løber vi vist ikke tør foreløbig.4 kommentarer:

 1. Hvor er det en fed detalje med strygestoffet :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare seje - og lækker, sej detalje med strygestoffet og GLIMMER (totalt groovy). Jeg har selv planer om en storstilet produktion af shorts til Bettefisen (når jeg liiiige får lidt tid ved maskinen!). KH L

  SvarSlet
 3. Min den store har altid brugt sine shorts to sæsoner, Tit passer de jo sagtens i livet, og det er bare længden der er blevet lidt kortere (sjældent det er grimt) - Så det har aldrig været sommertøjet til ham jeg brugte alt for meget krudt på...
  Lige som jeg altid bare har lagt ærmerne fra hans vinterbluser op (dem der alligevel var blevet for korte på ærmet), og så er de blevet til t-shirts.

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)