søndag den 8. marts 2015

Tur med løbehjulet

Alvin har fået et løbehjul. Faktisk har han fået to, og begge i juleggave. Vi har valgt at beholde dem begge, da det ene er et anatomisk korrekt et fra Puky, og det andet et sejt let et med blink i understellet (det har drengen ikke opdaget endnu; det venter vi lige med at fortælle ham...med det uendelige forbrug af batterier vi har i forvejen!).

Han elsker sine løbehjul.
Alvin er begyndt selv at ville vælge sit tøj, det er ret sjovt at opleve. Han er vild med gul, og det har han faktisk altid været. Lyserød kommer ind på en klar andenplads, det har han bare ikke så meget tøj i.

Disse bukser har jeg syet for nylig primær af rester - han elsker dem. I det hele taget er han blevet ret vild med konceptet, at han kan se hvad der klippes, og at det bliver til et stykke tøj til ham - mega
fedt, og mega vand på møllen til mor her!

Skoene købte jeg i juleferien på tilbud, det er Hummels Stadil model, og Alvin kalder dem selv for sine "Smarte sko!" 
En absolut skør fetisch han har, er sine vanter. Han har vanter på hele tiden! I børnehave, indenfor og selv når han sover...det er lidt skørt, men ret kært.


 Vi bor ret dejligt her i Frederikssund...


Vi sluttede turen af med at undersøge en død fugl. Alvin syntes faktisk ikke at den var skide interessant, det var mest det med at overdynge den med blade der trak.
Et øjeblik forinden måtte jeg hive ham protesterende væk fra et mindested for et højtelsket kæledyr, der var udstyret med engle, bamser og slik - det huede ikke herren.

Foråret er på vej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)