onsdag den 20. august 2014

Vi savner morfar

Min far bor i Nord Jylland. Der trives han, og har skabt sig et liv, et godt liv. Fedt job og en sød kæreste. Men vi savner ham altså. Tit.Da Alvin havde skoldkopper den anden dag, så vi billeder på computeren, og Alvin udbryder begejstret "Morfaaaaaaar!", da disse billeder viser sig.

At drengen ser svært utilfreds ud, har han tydeligvis glemt alt om, og vil se billeder af Alvin og morfar igen og igen.Heldigvis kommer morfar og passer Alvin snart, for Tim og jeg skal på hotel overnatning i Århus, mmm. Der er spa og andre lækkerier, og mulighed for at sove længe, dase, holde i hånd og måske shoppe lidt...Min far passede ham i februar i to dage, det var lidt spændende at se hvordan det ville gå, for det er jo (desværre) ikke så tit vi ser min far. Derfor er det sådan en stor glæde for mig at se, hvor meget Alvin bare elsker ham, og med det samme synes at min far er verdens bedste!
Morfar skal konstant "se lige her", hjælpe ham, spille fodbold med ham og fik sågar også æren af at blive udvalgt til at skifte lorteble (og gjorde det ikke?!).


Vi glæder os til at se dig, morfar!

Tak fordi du læste med!

4 kommentarer:

 1. Sådan har vi det med mine svigerforældre, som jo bor på Bornholm, og efter vi besøgte dem i juli, snakker begge drengene en del om dem - heldigvis kommer de om en måned og passer drengene, når vi skal til bryllup.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skaber heldigvis grobund for nogle andre ting; gensynsglæde og savn.

   Dejligt dine drenge snart skal se deres bedsteforældre:)

   Slet
 2. Det må være svært at have forældrene så langt væk. Mine bor 10 min. kørsel fra os og svigerforældrene 20 min. - nyder at vi kan ses tit. Mine forældre ser gerne drengene mindst en gang om ugen - specielt den ældste har et særligt bånd til mine forældre og deler hemmeligheder med dem. Til gengæld er det så ikke så lang tid ad gangen vi er sammen - det kan jeg godt misunde dem, der har længere afstand. Jeg mener så er tiden sat af til samvær på en anden måde ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt svært, men vi har jo Tims forældre lige om hjørnet nærmest - eller; sådan føles det i hvert fald, for de passer og hjælper os SÅ tit - ved ikke hvad vi skulle gøre uden dem!
   Alvin han er vild med både sin farmor og farfar, og også med sin morfar - selvom han ikke ser ham så tit.

   det er virkelig en glæde at se sine børn sammen med sine elskede bedsteforældre, ik:)

   Og du har ret; længere tids samvær har jo en anden værdi:)

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)