fredag den 15. august 2014

Alvins hjemmebyggede hus seng

I var flere der fulgte med på Instagram, da vi gik i gang med at bygge vores hjemmelavede hus seng til Alvin.

Jeg har drømt om sådan én længe, og egentlig skulle den blot være med det spinkle skelet, men da jeg nu har set det en del steder efterhånden, tænkte jeg at idéen måtte videreudvikles lidt.

Tim har bygget den med hjælp fra sin onkel, og jeg er SÅ glad for resultatet. Det er Alvin heldigvis også, og han elsker at sidde inde i huset og hygge, lege og sove der.

Huset er bygget rundt om en Ikea seng, som vi fandt til 100 kr på DBA. Den skulle være så simpel som mulig så det var faktisk lige meget hvordan den så ud. Derefter fandt jeg inspiration på nettet, især Pinterest har jeg brugt meget (hvad gjorde man inden?! Personligt havde jeg scrapbøger med udklip i - jøsses! Dem har jeg smidt ud nu, goodbyyyye!).
Sengen har kostet under 50o kr i materialer, og er bare bygget ud fra billeder, og rundt om Ikea sengen. Det tog en dag, to stærke mænd, et par bajere og en masse rosende ord. 

Her følger billeder og lidt forklaringer :-)

Huset i fuld figur. jeg har hængt hans happy lights op i toppen, og han er så glad for dem. Han nyder at have dem tændt, når han skal sove, og jeg lister mig ind og kysser ham og slukker dem når han er faldet i søvn...

Flagranken har jeg syet af nogle stofrester. For et år siden ville det have været i print og farver, men er blevet lidt farvemættet, og synes at det afdæmpede douche look står så fint til sengen.

Jeg er vild med det fine vindue! Min mand er bare så pisse handy, og det er skønt at vi er nået til den proces, hvor der er tid og overskud til de sjove projekter, fremfor bare at rive gulve op og male.

Jeg elsker at være en del IG og Blogland - denne fine porcelæns navneranke har jeg byttet mig til hos @clarluville, som er så dygtig til keramik.
Bag den ser I en diode lampe, som egentlig har siddet på sengebenet, og skulle fungere som natlampe - men den lyste for meget op. Nu er den kommet op inde i huset, og han har altså dermed en rigtig lampe i hytten :-)

Skyen med harlekin tern har jeg selv syet, men den fine navnesky er fra søde søde Betina, som jeg snart har en druk krea date med.

Sengetøjet er wanna be By Nord fra Netto, og puden med vimplerne har jeg syet efter en idé fra Pinterest. Den er jeg ret vild med. Egentlig var den til vores soveværelse, men synes måske at den blev lige cirkus agtig nok til dét, så ind til drengen kom den.

Kæft, han har mange ting med sit navn på! Denne fine nummerplade er fra en kær veninde, og købt i BonBon land. Den er i metal, og ret lækker. Jeg har hængt den op med elefant snot, det virker upåklageligt!


De tre små dyre puder er også nogle der gerne ville være i familie med By Nord, men er altså bare fra H&M (som i øvrigt har nogle virkelig fine børnesager!). De orange er en julegave fra Ferm Living, fra moster Farida og den strikkede mus er en tilbudsting fra H&M sidste år.Denne fine stjerne er fra SanneP, vi lavede en byttehandel og denne har længe ligget i skuffen og ventet på at komme op...
  Er det ikke blevet fint?

Tak fordi du læste med!

10 kommentarer:

 1. Hvor er den seng da bare for feeeed.. Sådan en skal knejten da have nårhan skal flytte fra søsteren:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne:)

   Ja bare i gang, er man lidt handy er det ikke så svært:)

   Slet
 2. Den er simpelthen alt for fed!! Kan godt forstå at Alvin er glad for den :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette:) Vi er også SÅ glade for den.

   Slet
 3. Den seng er for fedest!!! :) Virkelig så flot værelse han har fået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Meena:)

   Viser hele værelset frem snart:)

   Slet
 4. Hold fast den er fed!!! Her er vi stadig på rive ned og male stadiet så en husseng må desværre vente, men nøøøøj hvor skal den ide skrives bag øret ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak:)
   Vi er også vildt glade for resultatet.
   Ja tak, det stadie kender jeg godt - der er vi i stuen, ååh det er så træls.
   Glæder mig til at se hvad I finder på:)

   Slet
 5. Hvad hedder du på instragram?
  Super kreativ skøn seng som i den grad vil pynte her hjemme også.

  SvarSlet
 6. Hvor er det en lækker husseng!!! :D

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)