fredag den 3. august 2012

Shopping

Lille A blev døbt i maj måned. Vi fik en håndfuld penge af nogle af gæsterne, og dem har jeg ventet med længsel på at bruge på noget spændende.
Igår gik jeg så småt igang. (Hr kæreste må venligst bemærke, at jeg kom hjem med et stort økonomisk overskud, selvom jeg uden problemer kunne have brugt rub og stub!).

Jeg var på strøg tur med mødregruppen (pyyha, det gør jeg ikke igen - fire barnevogne igennem mylderet, havde helt glemt hvor hektisk København kan være), og en tur i Retro Villa var planlagt.

Disse skønheder kom med mig hjem:

En fin cowboy porcelænsknage, der skal hænge på hans kommende skab, idé tyvstjålet her

Fint retro tapet til skamler og bord. Det er måske en anelse til den tøsede side, men jeg er helt vild med det, og har altså besluttet at det bliver det.


Bagefter var jeg en tur i genbrugsen, og synes jeg har været heldig på det seneste, her er hvad jeg fik med hjem


Fin fin kop med Mickey og Minnie på den ene side, og Anders And og Andersine på den anden


Skønne børnebøger, de får lov at blive som de er, og ryger altså ikke i klippe klister bunken - fandt derimod en Bambi bog og en Lady og Vagabonden bog, som jeg har planer om skal blive til julepynt


Jeg fandt også en stol til Lille A, der skal iklædes ovennævnte tapet, og en fødselsdgasgave til en lille pige jeg kender der snart fylder to år. Men stolen står inde ved Lille A som sover trygt, og pigens mor kan godt finde på at kigge med hgerinde - så de ting får I at se en anden gang.

Jeg elsker bare genbrug!!!

1 kommentar:

  1. Er nu fast læser:) Viste slet ikke MR Men bøgerne fandtes på dansk men kan se du har fundet MR Bump:) Vi har alle bøgerne og også dvd-erne. Faren er stor fan, da han er vokset op med dem i England som barn.
    Ungerne elsker dem og jeg synes også de er sjove:)

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    http://oddparent.blogspot.dk/

    SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)