mandag den 6. august 2012

Blog træf på Sjælland?!

Jeg har bare haft denne blog i knap to måneder, men sukker allerede efter at mødes med andre bloggere, og dele ideér, materialer, hygge og meget andet. Jeg har kigget og kigget for at finde et træf, men dem jeg falder over afholdes i Jylland. Og der er altså lidt langt!

Derfor går jeg og leger med tanken om at afholde et blogtræf - men hvordan gør man det? Kan man være hjemme hos én (der er vel for lidt plads?), skal man have sponsor gaver før folk gider at komme og hvor god tid skal man være ude i?

Vi flytter (forhåbentlig hvis alt går vel og 7,9, 13) i hus d 1/9, og det ville godt kunne være hos mig om nogle måneder.

Hvad siger I?

Nogle råd eller erfaringer I vil dele ud af?
Og gad du selv at deltage i sådan et "amatør" træf?

13 kommentarer:

 1. Jeg har ingen erfaring med blogtræf men er da helt klart med hvis du vælger at holde et i jeres nye hus, der er jo ikke så langt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det ville jeg jo - nu mangler vi kun at skrive købsaftalen under, jubii!

   Slet
 2. jeg ved ikke hvordsn man gør, men jeg synes da bestemt at det er et god initiativ. Det vigtige er vel samværet og ikke sponsorgaver mm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke? Jamen så brygger jeg lidt videre på ideén... :-)

   Slet
 3. Jeg har selv deltaget i flere træf, og har været med til at finde sponsorgaver til et. Det første træf jeg var til foregik hjemme hos en privat. Vi var en 6-8 stykker. Det var meget hyggeligt. Træffet hvor jeg var med til at finde sponsorgaver til var vi omkring 18 og stadig hjemme hos en privat. Vi sendte bare en mail til dem vi kunne tænke os som sponsorer til træffet. Vi præsenterede os kort, skrev lidt om træffet og fortalte at vi selvfølgelig ville skrive om alle vores sponsorer i indlæg på vores blogs. De seneste træf jeg var til, var meget stort med ca 50 deltagere. Der var der virkelig samlet lækre gaver ind til alle deltagerne. Jeg tror det er lige så meget et spørgsmål om hvad du forventer dig og hvordan du får det "markedsført" om folk gider deltage eller ej - Det er bestemt ikke sponsorgaverne der gør udslaget om man deltager eller ej:-)

  Med hensyn til pakkelegen, så har jeg heller ikke fået din adresse endnu:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med gode input:-)
   Ok, så er det jo bare på med vanten og igang, det vil jeg kaste mig ud i!

   Mine forventninger er egentlig mest at det skal være sjovt og hyggeligt, og ikke så meget omkring de fancy sponsor gaver - selvom de da ikke ville være af vejen!
   Når bryllup og flytning er holdt, går jeg for alvor igang!

   Har jeg ikke sendt dig en mail? Det mener jeg bestemt? Ellers sender jeg bare en ny!

   Slet
  2. Jeg har ikke fået din adresse på en mail - Jeg har åbenbart nogle problemer med min mail adresse - Jeg ved ikke hvad der sker. Men jeg har altså ikke fået den - Er du sød at sende den igen:-)

   Slet
  3. Eller har du en mail jeg kan prøve at skrive til dig på:-)

   Slet
  4. Ok den kommer her så: malstrup13@gmail.com

   Må lige have sat mail på bloggen, så mange ting at lære;-)

   Slet
 4. Pyt med sponsorgaver - det at mødes er sinmpelthen så hyggeligt. Har været med et par gange i det nordjyske. God fornøjelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser da også bare så hyggeligt ud, de træf jeg har set billeder fra!
   Tak skal du have:)

   Slet
 5. Godt initativ! Har lige set at der er blogtræf i Køge den 7 okt. Måske noget for dig?? Har lagt et billede ind på min blog

  SvarSlet
 6. Tak for tippet, har nu meldt mig til - dér har jeg jo endnu barsel, og det må udnyttes:-)
  Dog mangler du et link på billedet, men fandt det via google. Måske vi ses til træf?

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)