mandag den 27. august 2012

Endnu en flagranke

Denne gang med vores navne (altså kærestens og mit), der skal bruges til at hænge i døråbningen på The Scottish Pub, hvor vi holder receptionen, og så op på den fotovæg som jeg endnu ikke har flashet herinde (den står nemlig i svigerforældrenes kolonihave, og er ret stor - så ikke lige sådan at tage under armen, så den har I til gode).
Flagranker er der jo ikke så meget nyt i, men er faktisk blevet ret godt tilfreds med denne - meget mere end den første jeg lavede, også til brylluppet!
Ja ja, der mangler at blive syet færdigt i enden, men løb tør for undertråd 25 cm inden den var slut - og gad simpelthen ikke spole op kl 23. Så det bliver gjort ved ankomst i det nye hus.

Denne er syet i stjernestof fra Stof og Stil med en neon koral tråd, som jeg købte inde i Husflid i sommers. Var lidt spændt på at tage den i brug, da ejeren havde købt den på Grækenland, og den så lidt suspekt flosset ud. Og man kan jo ind imellem være uheldig med ukendt tråd - men denne er bare blevet så flot!

Nu er de allerværste og store planlægningskrav ved at være overstået, jubii...!

3 kommentarer:

 1. super flot flagranke, og sjov ide med navnene.

  jeg er glad for at høre at tråden fra husflid gør det godt, for har selv købt 4 ruller og hvor ville det være ærgeligt hvis det ikke virkede efter hensigten

  SvarSlet
 2. hold da op en flot flagranke.
  Du er velkommen til at kigge, forbi min blog, hvor der i øjeblikket er gang i
  3 give-aways bla en fra Tante Grøn.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot, og sikke nogle fine farver(:


  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr(: Du er også velkommen til at kigge forbi min anden give away, som kan findes i venstre side af min blog(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)