søndag den 12. april 2015

Solskins-lørdag og noget om børn der mister...

I dag har været en helt vidunderlig dag! Både fordi der virkelig sker noget på renoveringsfronten (hele forhaven er gravet op, og der gøres klar til at anlægge den nye carport der kommer i næste måned), men også fordi vejret har været helt vidunderligt!

Sol og næsten 18 grader, det er sgu lige til at holde ud!

 Sådan ser der ud i indkørslen lige nu - det skal være skidt før det bliver bedre!

 
Alvin og Frederik fyldte vandballoner - det var sjov underholdning i ti minutter. Så var de jo sprunget....


 Alvin har hjemmesyede bukser på, trøje fra h&m og Adidas sneakers fra loppemarked. 25 kr, joo, det går an. Egentlig er de et nummer for store - str 29 - men han fandt dem i tøj-lager-skuffen, og VILLE have dem på....

Hvis man ser godt efter, kan man se at der ingen ble er under bukserne. Man skulle tro at knægten havde læst det sidste indlæg, for da han vågnede i går, sagde han "Jeg bruger ikke ble mere, moar" og insisterede på at have "Bar numse i underbukserne" som det hedder herhjemme.
Jeg smed tre par bukser og ditto boxershorts i den gule Fjällräv, og informerede Alvins børnehave pædagog om rumpens nylige status som single - og forventede at komme ned til gennemtissede bukser. Men nixen, ikke et eneste uheld havde han. Sådan, min dreng!

Til eftermiddag kørte vi hjem til farmor, som Alvin havde en legeaftale med. Farmor er nemlig Alvins bedste ven, det siger han selv. Og hele tiden. Hold op, hvor han elsker sin farmor <3 (Eller, "elser" som hans spæde barnemund siger). Og sin farfar, som Alvin ikke helt kan finde ud af hvor er henne. Han er død, så langt er han med. Men hvad betyder det? Oppe i himlen (som vi har sagt, ved ikke om det er en god term?), sover, er på hospitalet eller skal vågne op igen - det er de udtryk han selv er kommet med omkring det.

Ét er sikkert uanet hvad; på sådan en dejlig dag skulle farfar have været med....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)