mandag den 1. december 2014

Pakkekalender til Alvin

 Laver I pakkekalender til jeres børn?
 
Jeg har samlet små egnede pakker til pakkekalenderen året igennem. Jeg har primært fundet dem på loppemarkeder, da man her får meget mere for pengene. Jeg har måske brugt 200 kr på den i alt - og har tre pakker i overskud, som jeg alligevel vurderede var for avancerede til hans alder. Jeg har aldrig været kendt for at begrænse mig, ha ha...!
Omend jeg elsker Tiger og Søstrene Grene, så kan man bare ikke få så mange rigtig brugbare ting til en knap tre-årig dreng derinde ;-)


Jeg startede med at lave pakkekalender til min nevø og niece for en del år siden, men har desværre i år måttet sande, at overskuddet ikke rækker til tre pakkekalendere. Det er ellers virkelig noget jeg synes er hyggeligt; at lede efter og købe små finurlige egnede sager til dem på dejlige sommerloppemarkeder, imens man sveder og trænger til noget koldt at drikke. Det er bare ikke så hyggeligt at ende med at stresse over det, og bande over indpakningen dagen inden de skal afleveres.

Så derfor har A&A altså "bare" fået adventsgaver i år, og Alvin er rendt med den store pakkekalender gevinst...jeg håber at de tilgiver mig, de to rødder.

Jeg har hængt den i stuen på en gren, primært fordi det ser pænt ud, men også så han ikke kan nå dem selv - man skal ikke friste en to-årig gave-elskende sjæl for meget!!!
Selvom han ikke ænsede dem et blik, da jeg hængte dem op imens han så Brandmand Sam for sådan cirka 214.198 gang.


Og ja, lige dér på billedet gemmer sig en nissedør - den hypede udsolgte og meget meget eftertragtede nissedør! En sød bruger på IG købte og sendte for mig, og nissen er flyttet ind og har lagt chokolade til Alvin. Som er meget meget uimponeret over det ståhej med nissen. Som i at det rager ham en papand. Der skal arbejdes lidt for at få drengen med på hypet, kan jeg godt fornemme...

Jeg har valgt ikke at sætte numre på, da han alligevel ikke forstår konceptet, udover at der falder en gave af dagligt - ja, det forstår han ej heller helt; han siger mange gange i løbet af en dag "Hvor´ min gav´?!", som om der står i matriklens pakke-aftale, at alle gaver skal udleveres på selv samme dag som de spottes.

I dag var der Postmand Per i pakken:)

Det er jo en tyndslidt kliché, men shit hvor det varmer mit moderhjerte at se ham blive helt spændt, og hvine af fryd, når Postmand Per kører ud af pakken...efterfulgt af et bebrejdende "Hvor er Katten Emil, mor?"

vi havde en skøn morgen på sofaen med dyner og Ramasjang, og mor fik halvanden times ekstra søvn, tak min dreng. Far var ude med maleren i går, og var vist lidt tung i hovedet i dag:-)
Tak fordi du læste med, og glædelig skøn december måned!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)