torsdag den 5. februar 2015

Hurra for mig!

Jeg har lige haft fødselsdag, 35 flotte halv-runde år fyldte jeg! Hip hip g så det lange....!

Jeg har ikke holdt fødselsdag siden...Alvin blev født. Der er mange ting der er blevet sat på stand by siden Alvin kom til verden; små fine hverdags ting, så som at holde fødselsdag, gå i bad hver dag, nyde en times uafbrudt ligegyldigt TV (har lige set "Adam og Eva", WTF, hvad er det nu for noget crap...og! har kun set det fordi klokken i skrivende stund er 00:02, og vandalen sover sødt.

Min veninde, Karina, fortalte mig om den nye tidsregning; BC - Before Child. Oh yes, det er også dén tidsalder vi lever i!

Nå, men det er jo ikke så slemt længere, for i lørdags havde jeg inviteret alle mine damer til sushi og drinks - mums.

Det så sådan her ud....

Det ser da meget lækkert ud, ikke? Hvad man ikke kan se, er at den selvsamme sushi (eller i hvert fald halvdelen af den) lå i bunden af min bil en time tidligere...ja, det der ikke måtte ske skete. Da den flotte runde bakke med sushi var velplaceretpå bagsædet af den lille fine Fiat, tog jeg et (åbenbart) skarpt sving, og vupti, så lå sushien på bunden af bilen. Shit. Pis. Lort. 

Lyset i bilen var slet ikke nok, så min veninde Farida måtte oplyse så godt hun kunne med mobilen, og vi fik sorteret i to bunker; den der havde rørt bunden af bilen, og den der ikke havde....og så måtte justering forekomme på matriklen.

Det hele løste sig heldigvis, og det var en skide hyggelig aften! Der røg ikke så mange drinks ned, men den dér asti med hindbær, uhm, den var god!


 Heidi er glad for at komme ud...!


 Tak fordi du læste med!

6 kommentarer:

 1. Fedt! Jeg holdt også fest med 35 år, en skøn beslutning jeg tog mig der og veninderne elsker mig for det. Vi kommer bare for lidt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så fedt, og man gør det bare alt for lidt efter de skønne unger er kommet til!

   Slet
 2. Endnu engang tillykke. Jeg holder som regel kun familiefødselsdag efterhånden, men det andet er altså også rigtig hyggeligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Christina:)

   Ja jeg holder så aldrig familie fødseldag, ha ha... ja det var SÅ søn en aften!

   Slet
 3. Hvor ser det festligt ud - tillykke :D

  - Anne

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)