fredag den 22. februar 2013

Raglan trøje

Lille A har fået en ny trøje. Den er med raglanærmer, som jeg synes er vældig fint. Stoffet er fra stof2000, og det blå print købte jeg inden han blev født. Jeg har syet hue, hagesmække vanter og bukser af det før. Og på billedet ses han i sine velourfødselsdagsbukser, med matchende lapper på knæene.
I januar fandt jeg printet i lilla og grønn også, og jeg synes at denne lilla er fin til drenge - hvad synes du?

Trøjen er lavet på mit sy-hold. Min sylærer har længe sagt at den lange rib på ærmet kun går til piger - men nej, det synes jeg ikke. Hun sagde ogs efterfølgende at det så godt ud, men måske hun ikke turde andet, fnis:)


 
Nederst er trøjen i action. Lille A er begyndt at stikke fingeren i næsen konstant! Da han fik et par vinterstøvler og vi prøvede dem på i butikken, stak han fingeren op i ekspedientens næse, da hun stod foroverbøjet for at hjælpe ham.... Heldigvis tog hun det pænt.

 Jeg elsker at sy i jersey, jeg synes at resultatet bliver så fint!Jeg lever fortsat efter devicen learning-by-doing, og den ene rib på ærmet er blevet lige stram nok...men skidt!!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes den er rigtig fint og lilla er helt okay til en dreng.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja, synes at han er meget leks i lilla:)

   Slet
 2. Det er en helt vildt fed bluse, dejligt at du mikser farverne på den måde!!
  Tror da vist jeg skal finde et mønster med raglan ærmer, må lure lidt når jeg kommer til Stof og Stil i Herning inden længe, hvor der også skal købes stof til Margot inspirerede kjoler til mor ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)
   Ja det er dejlige farver, lige de farver du jo kan li;-)

   Ja raglan ærmer gør altså bare blusen lidt lækrere. God fornøjelse med blusen:)

   Slet
 3. Den er simpelthen så fin, og jeg er enig med, at den lilla er lækker (også) til drenge:-) og så står den super fint til det brune og blå du har valgt.
  Jeg gad så godt være 'sådan en mor', der syr tøj til sit barn, men jeg kommer vist aldrig videre end til at sy pude- og dynebetræk ;-)
  Dejlig weekend til dig og dine :-)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)