søndag den 4. november 2012

Inspirationsdag og optankning på den personlige konto

Igår var jeg til en lille mini-blog-kom-sammen hos den skønne og skøre frøken Jensen. Hun er meget smukt protrætteret herunder sammen med Lena og Signe. De to sidstnævnte med ukendte blogs (indtil igår altså) for mig, Lena med et dejligt og fint kreativt univers, og Signe med en meget inspirerende blog der omhandler kreativitet samt livet med autisme tæt på, da hendes ældste søn har diagnosen infantil autisme. Det fik vi os nogle gode snakke omkring, og jeg har brugt dagen idag på at læse mange af hendes gode og ærlige indlæg om deres dagligdagsliv (jeg finder emnet ekstra interessant da jeg arbejder med og brænder for autisme, men tjek den ud uanset om du har kendskab til det eller ej, det er tanker vi alle kan blive klogere af!).
 

Vi er flotte, ja?

 
Movember!
 

Skøn guirlande lavet af skønne damer


Meget fint ophæng til døren, som Lena var meeeget ked af at skulle aflevere, ha ha!


Over og under; fine englebasser!


Smukke stjerner - jeg har endnu aldrig foldet en af disse, det er simpelthen for teknisk og for avanceret til mig! Flotte er de med hjerter og harlekintern!


Min pynt - som nu er arbejdstilsynets! 
Min søn på ti måneder blev syg en time efterat jeg vartaget hjemmefra - hvor er jeg bare glad for at han ventede lidt med det, for vardet sket inden, havde det måske været lidt svært at komme afsted.
Kender I det? Det er ikke så tit jeg har mig-tid, men mest mor-tid. Det er jo også skønt, men man behøver også et skud af det andet jo!
 
Så tak til lillefyren også, for at vente med at kaste mere op og få 40 i feber til idag - det sætter mor stor pris på:)
 
Tak for en dejlig og inspirerende dag til jer alle!

7 kommentarer:

 1. Ja tak for en super hyggelig dag i går... og tak for de pæne ord om min blog. Det var så bekræftende for mig at møde en, der også brænder for autisme - og så endda ikke i forbindelse med noget med Bjørn.

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og god bedring til stakkels Alvin

   Slet
  2. Det var en fornøjelse!
   Og selvtak, synes du har en skøn blog, som jeg vil glæde mig til at følge:)

   Har du set at jeg har skrevet ang din overlocker?

   Slet
 2. Armennnnn altså, ikke et øje er tørt - der har du virkelig fået mig fra min bedste side og så siger det sig selv, hvordan jeg ser ud i virkeligheden, ah ha ha! Vi har kun det skæg vi selv laver og hold nu op de der "skæg" billeder er FANTASTISKE - intet mindre ;O)

  Forresten, så skulle du jo have kigget mit brugte tøj igennem - jeg opdagede først posen, da du var pist væk...det meste passer og da jeg jo helt sikkert kan skrue mig ned i en str. 38 til jul/nytår...så regner jeg med at bruge blondejakken til min sorte kjole, når jeg skal til firma julefrokost (uh, la la) *GG* TUSIND TAK for det. Du må have tilgode at se mit aflagte, til næste gang vi ses...jeg skal gemme det til dig ;O) Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi ja det er jo bare super gode billeder!
   Ja man må jo følge movember måneds tendenser:)

   Godt du kan bruge noget af det. Og ja, jeg så jop et indlæg du havde lavet for noget tid siden om at tabe sig, gik du igang? Og hvad gjorde du? For du så jo forrygende ud!! Jeg har lige ti kilo fra graviditet (eller nærmere fra barslen...! Deter ligesom de er kommet snigende efter han kom ud!).

   Ja vi må lave en bytter en anden gang;-)

   Slet
 3. Det var bare så SKÆG en dag. Tusind tak for de søde ord ;-) Jeg håber Alvin er blevet ok igen eller snart bliver det. Tusind tak igen for en fantastisk dag.

  Knus Lena

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)