lørdag den 10. november 2012

Babygear til min veninde

NU er vi friske! Endelig. Det har været en lang og sej omgang, og især Lille A har haft svært ved at komme sig ovenpå al den sygdom.

Det var ret vigtigt at vi nåede at blive raske til idag, da der var arrangeret babyshower for min bedste veninde (kan man bruge det udtryk, selvom man er 32 år gammel?!).
Det er noget vi er begyndt på i min vennekreds, det er et ret hyggeligt koncept. Jeg må klappe mig selv på skulderen, og sige at det var mig der startede dillen, og at det har været en succes hos alle dem det er afholdt for - inklusive mit eget:)
Den kommende mor er desværre pt boligløs, da de står imellem flytninger, så vi var nødt til at holde det på en café. Det begrænsede desværre de lege der kunne leges, men afholdt os heldigvis ikke fra at tage gaver med.

Mine var hjemmelavede; et babysengebetræk og en spilledåse. Jeg synes betrækket er blevet rigtig fint, det er dog holdt i lidt neutrale farver, da modtageren ikke er til det spraglede og neonfarvede, som jeg selv. Nogle gange skal jeg øve mig i, at være bedre til at respektere modtagerens stil - det er hermed gjort:)
Jeg ville have syet et matchende barnevognslagen til, men den sidste uges sygdom gjorde desværre at jeg ikke nåede det.
Det må den kommende Gabriel/Emmanuel/Zacharias/Malik/Johan (det er de navne derer i spil - ikke nemt, når mor og far er af to forskellige kulturer;-)) have til gode.


 


Spilledåsen er en idé jeg så Pinterest, men jeg er sidenhen også stødt på den hos søde Betina - og hun har endda også lavet en sky - det er næsten uhyggeligt så ens smag vi har....!
Min hardesværre ikke fået ansigt, og burde nok have haft et par snore mere- well, nu endte den med at se sådan ud! Det var lige før jeg kylede den tværs igennem stuen, da det forbistrede møg bare ikke ville samarbejde!!!! Nok også en ret dum idé at fylde den inden jeg syede den sammen...?!


Ja ja, det er jo trods alt learning-by-doing i det her hus;-)

Jeg fandt en gammel spilledåse, klippede den op, klippede en sky og syede den sammen. Regnen er palliet bånd fra Søstrene Grene med klippede glimmerstjerner i mosgumme (Rema1000 har en ordentlig stak for en ti´er pt), limet dem uden på palliet båndet og syet i - et voila. Very easy når man vælger den lette løsning, og ikke den dumme én jeg tog;-)

Jeg håber at hun blev glad for gaverne - især for den dumme usamarbejdsvillige sky ;-)

12 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage, godt i er blevet raske igen :)
  Hvor er det bare nogle fine gaver du har lavet! Jeg er helt vildt med både tæppet og skyen! :D (eeeelsker stjerner!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja det er da bare skønt! PUHA for en omgang!

   Tak for ordene, jeg blev også tilfreds for en gangs skyld. Ja stjerner er bare skønne:)

   Slet
 2. Skønt med hjemmelavet gaver :)
  Jeg eeeelsker også stjerner, de hitter.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot sengetøj, også selv om det ikke er neon.. Og super idé med skyen! Hvor finder du bare sådan lige en gammel spilledåse henne :-)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stina:)
   Ja det KAN jo være fint, selvon neon ikke er involveret i processen.
   Hi hi, ja hvor fandt jeg den...måtte faktisk trimm een del loppemarkeder forgæves igennem, og fandt tilsidst en på DBA. Det kan jo blive dyrt i porto, men hun havde noget legetøj som jeg alligevel syntes at Alvin kunne bruge, og så gik det hele jo:)

   Slet
 4. Åh for nogle skønne gaver - og skyen - den er da helt fantastisk! Så det var godt at du ikke gave op :-)

  SvarSlet
 5. HVOR ER DET BARE LÆKKERT - sjovt med skyen og mange tak for link. Det er godt nok bare så fint med stjernerne, du er bare SKI** god er du ;O) Godt at i igen er ovenpå <3 Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, tak Betina:)
   Selv tak da:)
   Ja synes også det blev fint, men ville selv have givet det et større farve-spark, hvis det var til mig selv;-)

   Slet
 6. Altså nogle fine gaver. Selvom jeg også et meget til farver og små skøre detaljer, ville jeg elske at lægge Johannes til at sove i denne stjernehær.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Signe:)
   Du må sy noget lignende til den lille fis:)

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)