lørdag den 1. december 2012

Den sejeste drenge hoodie

...har jeg syet idag!

Det var ganske nemt, easy peasy,  spræt en billig h&m sweat op i ryggen, klip og sy takker, hæft dem i hætten/ryggen og sy sammen.
Resultatet bliver klart bedst på en overrasker, da man jo vil se den oftere end en skjult søm (og Betina; min sylærer hæfter også med en stikning efter en ovrrlocking, ligesom du gør).

Tag den på barnet, og hans sejheds-status stiger øjeblikkeligt!!Denne er desværre ikke til Lille A, men en en af hans venner. Jeg håber at den falder i hans mors smag - ellers tager vi den gerne retur:)

5 kommentarer:

 1. Tror han bliver sej! Bestemt en god og lyder som nem ide ;o)

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den sej og sød. Siger du, at du bare har klippet en H&M trøje op i ryggen? Det lyder jo let!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke? Ja MEGET simpelt! Resultatet bliver klart bedst med en overlocker, men det har du jo;-)
   Hætten var foret, og vi (min sylærer og jeg) besluttede at bevare foret, og det var altså lidt bøvlet. Den jeg skal lave til Lille A skal helt klart klippes hele vejen igennem (så den deles i to), og så bare syes sammen igen.

   Har givet 80 kr for trøjen, så det er jo et rigtig billigt projekt, som kan bruges længe og i alt slags vejr (næsten). God fornøjelese!

   Slet
 3. Hvor er den bare fed...som i FEEEED, altså. Det var da smart at bruge en færdig bluse - den ide må jeg snuppe til en julegave til min venindes dreng. Tak for det fine tip ;O) Betina...og KRAAAAM ;O)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)