fredag den 8. november 2013

Det med at mærke efterJeg har ikke blogget i en lang periode - der sker utrolig mange ting i mit liv pt, de største er at vi er i fuld gang med at renovere (vi har faktisk fået et nyt super lækkert badeværelse, de grimme grønne fliser fra 60´erne er væk!), jeg har søgt ind på studie og så bruger jeg en frygtelig masse tid på Instagram, som min mand vist nok er ret træt af - og så bliver bloggen desværre nedprioriteret.

Den seneste tid har jeg dog set flere søde blogdamer, bl a hende her, denne dame og dette søde makkerpar, og er blevet mindet om glæderne ved at blogge.

Jeg tror måske at jeg snart vender tilbage.....psssssst, jeg er dog så træt af mit blog layout, og bliver irriteret over det hver gang jeg er herinde....hjælp!

Et par snapshots af de seneste projekter - for jeg får da syet en masse, og har også meldt mig til roskildejulemarked d. 30 november & 1 december - kig endelig forbi!

Sengetøj til AlvinJulesok til julemarked - Lille A må vist også have énDukkesengetøj i massevisFølg mig iøvrigt gerne på Facebook lige her :)

4 kommentarer:

 1. Brugte også meget tid på instagram, men NU er jeg tilbage på bloggen og det kan jeg mærke giver mig meget mere :) Det er bare fedt med store billeder og i stedet for instagram er jeg også begyndt at læse flere blogs, der er bare lidt mere kød på. Fine ting du har syet :)

  SvarSlet
 2. Kender godt det med at man "fanges ind" ind et andet sted. Det er jo også sådan at det sjovest at være der hvor der er noget aktivitet, respons og udveksling :-) Jeg er ikke på instagram men har prioriteret min fb-side da der er noget mere gang i den der, end på blogger. Det hele er jo selvfølgelig også et spørgsmål om den tid og energi man lægger i det, men ofte er der jo ikke tid til at være alle steder.
  Synes iøvrigt at dit blå stof med tigerhoveder er supersødt - hvor er det fra?
  vh Jette

  SvarSlet
 3. Hvor ER jeg glad for, at du er tilbage!!! Jeg har faktisk fuldt din blog i meget meget lang tid - men som en 'passiv' medkigger! Nu har jeg så i mellemtiden fået genstartet min egen blog (var aktiv blogger fra 2005-9) - og nu skal der være fokus på syning! Har brugt så mange af jer andre bloggere som inspiration, mens min egen blog har ligget stillet - ligesom dig (det seneste stykke tid) har jeg ikke lige haft tid og overskud...og jeg lover dig, at der er sket meget rent designmæssigt og teknisk. Det skal jeg til at sætte mig ind i! Min gamle skabelon var fra 2004, kunne jeg se, da jeg opdaterede den! WOW! Så jeg er ej heller pt. helt tilfreds med 'mit look'...men mon ikke øvelse (og tid!!!) gør mester...!

  Flot sengetøj - har selv planer om at få købt samme type stof til et projekt til Bettefisen. ELSKER de mønstrede poplinvarianater, de har i Stof2000!

  KH L

  SvarSlet
 4. Yay, jeg fandt dig her også. Jeg glæder mig til at følge dig på bloggen sammen med IG.
  kh clarluville (";)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)