mandag den 7. januar 2013

Skønhed med posten - sponsoreret indlæg

Jeg er én af de heldige der har testet en fin pakke fra Styleguide, i pakken var der ganske skønne (nytårs) sager.

Jeg har længe gerne ville prøve denne mascara fra L´oreal (hvem vil ikke gerne ligne en million...?)

og den var søreme med i pakken!
Den er super fin på, og vakte stor begejstring nytårsaften (desværre er den altså ikke lige så flashy-blinky-sexy som i reklamen...! Men godtaget!!), og den glimter så fint.

Jeg er stor fan af billig mærkerne, når jeg bruger make-up (mascara og blush fra L´oreal - også inden denne pakke, foundation fra Maybelline og glimmer fra gosh), så det var skønt at denne også var med


Den er suuuper fin, og jeg elsker at have røde fine kinder!

Der fulgte andre lækre sager med, men disse to var mine favoritter, og nogen jeg sagtens kunne finde på at købe når jeg har brugt dem op.

Der findes også et gratis magasin, som kan hentes her.

Jeg siger tak for den fine pakke, og for fantastisk service, da den første pakke jeg modtog havde et utæt produkt - min mand troede at der var slik i, men det var altså en Pantene spray. De søde piger på Styleguide sendte mig derefter en ny pakke:)

2 kommentarer:

  1. Jeg ville så gerne prøve den mascara, og min mand ville faktisk købe den til mig i julegave, men den var udsolgt i vores Matas :(

    SvarSlet
  2. Det er bare super nice og jeg elsker selv billige make up mærker...især fordi jeg ikke bruger så meget og tit skifter farve i eks. vis øjen skygger. Faktisk er Gosh, mit favorit mærke - det er super lækkert ;O)

    SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)