photo banner_trekant_zps3b19eff3.jpg

fredag den 28. marts 2014

Et lille tip

Jeg har, som de fleste af jer nok ved, en stor kæmpe passion for genbrug, gode tilbud og bæredygtighed - og derfor er Alvins forårssko og sandaler købt på DBA.



Skoene havde jeg set en af de dage, hvor jeg igen brugte alt for meget tid på at surfe nettet rundt for idéer og inspiration.
Nogle, måske mange, ville synes at de er for pigede, men jeg blev fuldstændig forelsket i dem, og synes at de støvede farver gør det så godt sammen - og da jeg så fandt dem til 200 inkl porto på DBA, så købte jeg dem.

Han ser da ikke tøset ud? Bukserne er faktisk købt i Name Its pige afdeling, de var sat ned til 30 kr, så købte dem i denne str og nummeret større. Jakken fra Hummel fandt jeg på tilbud til halv pris for nogle uger siden, den er perfekt i farverne, til min farveglade dreng. Huen har jeg selv syet, og drengen har jeg selv lavet. Tasken er en dåbsgave fra kære venner - vi havde faktisk ønsket os, og fået, den i army grøn, men da jeg fik den i hånden, synes jeg at den var for mørk - selvom jeg er lidt på vej væk fra det meget farverige, så er det altså stadig et meget gennemgående tema :)


Jeg har købt mange ting på DBA; hans første flyverdragt, tre af hans møbler til værelset (der efterfølgende er blevet malet og sat i stand), hans første løbecykel og en masse andet. 
Er jeg på udkig efter noget særligt, tjekker jeg ofte om det fåes på DBA først; fx fandt jeg hans Angulus sandaler sidste år dér; 200 kr og helt ubrugte - folk laver ofte fejlkøb, som de så efterfølgende sætter i stand. Heldigt for dem at det kan sælges, heldigt for mig at det kan købes;)

Hans sandaler i år er disse fra Angulus, også fundet på DBA til 150 kr, det er da et kup? Glæder mig til at modtage dem.


Jeg sælger selv en del af især Alvins ting på DBA, og det er blevet dejligt nemt, nu hvor man kan uploade billeder direkte via telefonen - så bliver det ikke nemmere!

Jeg har haft lidt bøvl med appen, men det løste sig lige pludselig - jeg har kun rosende ord tilovers for DBA. Så måske vi handles ved derinde? 



7 kommentarer:

  1. Øv jeg skulle lige til at høre hvor du havde købt drengen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ahaha Anne Sofie, du og kæresten kan helt sikkert producere noget lige så fint:)

      Slet
  2. Ej hvor er de fede de sko :) og nej han er på ingen måde for tøset, jeg er vild med at du ikke er bange for at bruge farver til din skønne dreng ;) Bassen herhjemme er også farveglad, tror de eneste farver han springer over er lyserød og lilla - de er til lillesøster, som han siger, men tror faktisk han ville synes at de sko var seje ;) Dullen er lige så farveglad, så her hjemme har vi en temmelig farverig garderobe - både børn som voksne :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de søde ord, Karina:)
      Farver må der til, synes han er så fin i lidt spræl. Og han er selv vild med jakken.
      Hi hi, Alvin springer ikke nogen farver over endnu; måske det kommer?
      Jeg er vild med skoene, men synes faktisk at de på billederne så lidt mere støvede ud - og i virkeligheden lidt mere pink end ventet - men vi elsker dem!

      Slet
  3. De er bare seje og farver styrer simpelthen for vildt :-))))
    Ja, man kan bare gøre mange gode kup ved at benytte sig af genbrug - det er herligt! Og bedre for miljøet!
    Nu ved jeg ikke, hvilken størrelse sko Alvin pt. bruger, men jeg har et par FEDE og ubrugte Adidas sko til salg, hvis det var noget? http://lillyslounge.blogspot.dk/p/ti.html

    (men kan er nok større en end str. 20....)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg kan ikke få nok af genbrug:) Af mange årsager, som du også nævner.

      Jeg kigger forbi, men nej, Alvin kan ikke klemmes i en str 20? Han er pt 26, og hopper nok i en 27 over sommeren....Store fødder!

      Slet
    2. :-))))

      Bettefisen er kun lige blevet halvandet år, og hans første vinterstøvler og nu også første sko er str. 24 (!) Men ok, de store fusser har han absolut IKKE fra fremmede.... ;-)

      Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)