lørdag den 20. oktober 2012

Knægtene og jeg inviterede til Halloween fest....

...for at indvie deres nye seje drengeafdeling nedenunder i vores nye hus.
De er så heldige, at der er 44 m2 kun til dem; en stue og to værelser.

Der har været mange og lange overvejelser om hvem der skulle inviteres (de måtte invitere to hver), hvad der skulle spises og hvilke underholdnings indslag vi skulle finde på.

Det endte med gode venner fra klassen, pizza og sæt øjet på græskaret og skattejagt.

Her følger billedspam

Flotte edderkoppekager i alle farver (og med kreative indslag og dutter i form af tissemænd, tripple øjne og andet gøgl)

Der smattes glasur på


Helt særlige sodavand; der var både numse-saft, rottelort, græskarhjerne,blod og zombietis.


Søde uhyggelige mumie lysestager

Græskar og spøgelser med lys i

Uhyggelige øjne

Sæt øjet på græskarret- et stort hit, som der virkelig blev kæmpet om at vinde! Det endte med omkamp til de to mindste, og vores knægt vandt.

En meget træt lillebror ser til fra sidelinien. Heldigvis var farmor og farfar her til at hjælpe med småting (manden var til aften undervisning) og tage sig af Lille A, ellers var det aldrig gået- jeg har verdens bedste og sødeste svigerforældre!

Så starter skattejagten! På jagt efter ballonerne med nummer på, og en beskivelse af hvor den næste ballon gemmer sig. Inden i ballonerne var en linie af "Åh abe" med ordene klippet op - altså så de selv skulle sammensætte linierne og tilsidst gætte hvilken sang det var. Det var sværere end forventet!

Nummer to ballon gemte sig "I stablen af de døde træer". Der var en af drengene, der åbenbart er lidt mere eftertænksom end de andre (og nej, det var ikke en af vores...), og han gættede dem alle for dem. Her var det brændestablen.

"På maskinen der myrder de grønne strå"

For enden af vejen - der blev i stor stil diskuteret hvor vejen endte, og hvor den sluttede, ja det havde jeg jo ikke tænkt på kunne være et issue...

Alle balloner er sprunget, og ordene skal mu sættes sammen til en sang -ikke helt nemt!


En super god aften, og sjove og hyggelige dage med forberedelser op til.
Dog har der været lidt knas idag, da især den store dreng (13 i næste måned....åh....suk) har brug for at "blafre lidt med ørerne" især overfor sin far. Det er heldigvis ikke ligeså markant overfor mig, men stadig nok til at det lige pludselig kan gøre en ellers rigtig hyggelig aften til noget irriterende.

Det er bare ikke lige så hyggeligt, når han pludselig er mega tvær og flabet over at skulle i seng kl 23, nu når vi alle ved at det tager dem laaang tid at falde i søvn.  

Rasmus: Hvorfor skal vi i seng nu?
Tim: Fordi klokken er mange, og vi har en lang dag med fødselsdag imorgen.
Rasmus: *et stk flabet svar om at det er pissetræls, og desuden mega unfair at Tim (på forespørgsel) har sagt til to af de andre drenges forældre, at de ikke skulle have iPad med.
Tim: Jamen hvis der skal være så meget bøvl og utilfredshed omking det her, så gør vi det bare ikke igen en anden gang - heller ikke til din fødselsdag om en måned, som du så gerne vil.
Rasmus: Jeg har heller ikke bedt jer om at holde det her....!

...resultat; et stk dampende arrig mand, der var tæt på at eksplodere.
Hvad siger man også? For man bliver jo pisse iriteret over den utaknemmelighed, men ved samtidig godt at det er påbegyndende teenage nykker.

Uanset hvad, så har det alt i alt været en rigtig god dag. For papmoren, børnene, farmor og farfar, præ-teenageren og gæsterne:)

6 kommentarer:

 1. Ser ud som en lækker fest!

  Og så glædes jeg over at mine børn aldrig bliver den slags teenagere (host host host ;-P)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn fest:)

   Ha ha, ja jeg håber at du slipper....!

   Slet
 2. Nøj.. Sikke en fest !! nu har jeg fået masser af inspiration til en kommende klassefest i mindstemandens klasse :-))

  SvarSlet
 3. Hvor vildt kreativt og uhyggeligt på den gode måde! Jeg er altså fuld af beundring over alt det, som du når - jeg håber virkelig, at krea-energien kommer over ig igen, nu hvor jeg får lidt mere nattesøvn ;-)
  Det er nogle heldige drenge, du har :0)

  SvarSlet
 4. Tak for de søde ord, Stina:)

  Ja, nogle gange kan man undre sig.....men så når jeg jo heller ikke altid alt det andet, ha ha, men viser jo ikke vasketøjet frem der hober sig op, her på bloggen;-)

  Mon ikke det kommer igen, dejligt med søvnen.

  Iiih tak, de er super skønne alle tre, både bonus´erne og min egen:-)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)