søndag den 5. august 2012

Søndags shopping

Det har været en dejlig søndag!
Først en løbetur med en fra min mødregruppe - det er bare lidt sjovere at svede sammen med en anden, og man får lysten til liiige at løbe lidt længere!

Senere på dagen tog vi så på kræmmermarked i Slangerup, også med hende fra mødregruppen (jeg har bare den bedste mødregruppe).
Det var ikke verdens bedste kræmmermarked, de vidste udmærket godt hvad de skulle have for tingene, og der var faste priser på det meste. Jeg kan egentlig godt lide faste priser - bare ikke når de er så høje, som de var her!

Jeg fandt denne helt skønne bakke med dyremotiver på. Den skal på spisebordet, der hvor barnet sidder, og skulle så minimere svineriet lidt - eller; afgrænse svineriet, da man jo så kan tage bakken med ud og skylle den. Smart, ik?
Den kostede 75 kr, men jeg fik den for 65 kr "Det er jo vældig populært det dér retro look", som damen sagde.

Denne fantastiske Minnie Mouse i de lækreste pastel farver måtte også med hjem, men den er nok alligevel liiidt for tøset til Lille A. Æv.
Jeg tror at den ryger i en Give Away snart - så kunne du tænke dig sådan én, så hold øje med siden:-)


Inden markedet var jeg også lige en tur i Rema, og dér kan man altså ofte gøre rigtig gode fund.
Fandt strømper (jeg synes simpelthen at babystrømper er SÅ dyre - hvorfor er de det??) til 30 kr, to par velour bukser til 69 kr, og det fineste sengetøj til juniordynen som vi snart skal have i brug, til sølle 79 kr.

Manden spurgte om jeg ikke kunne sy det selv, og jo da, men det synes jeg næsten ikke kan svare sig når det fås så billigt.
Tæppet er iøvrigt også taget med hjem fra Rema, det er i plastic og med fine harlekin tern på. Mon ikke det snart kan få en plads på Lille A´s værelse?

Så jeg har fået stillet mit shoppe-gen idag!

8 kommentarer:

 1. Sikke dejlige køb! Melder mig straks som fast læser. Dejlig blog :-)
  Kh Eva

  SvarSlet
 2. <3 Den der bakke - sikke et fund!
  Og sengetøjet er også totalt nice - go Rema!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej fis,
   jaaa er den ikke skøn? Og Rema ligeså!
   Og er du her på Blogger også?!

   Slet
 3. Skønt med nye læsere, tak! Nu blev jeg jo lidt nysgerrig :-) og måtte da også lige ind og kigge lidt på din. Rigtig fin blog du har.

  Hilsen Frk Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blir man jo;-)

   Synes det er vigtigt at følge de nye blogs også, og ikke kun de store kendte - og synes du har en rigtig fin én - har bedt en anden blogger om at gøre lidt ved designet, det halter lidt her...din er meget meget lækker!

   Slet
 4. Rema 1000 er jo guld :-) Kæft det er fint det sengetøj og ja - bukserne - Tænker at jeg selv vil sy nogle - og så med ribkant ved fødder og om livet. Det kan ikke koste 69,- for sådan et par :-) Dejlig blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Rema har tit nogle rigtig fine tinG!
   Nej det koster det ikke for et par, jeg har syet akkurat mange af dem du nævner til Lille A, men her er der to par for 69 kr - så vil jeg næsten hellere bruge krudtet og den sparsomme tid på andre sy projekter:-)
   Tak for de pæne ord!

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)