photo banner_trekant_zps3b19eff3.jpg

torsdag den 23. august 2012

Bryllupsforberedelser part 387...og en lille smule stress!

Nu nærmer vi os for alvor; på lørdag kan vi sige præcis to uger til den store dag! Det føles vildt, både på den gode måde med kriller i maven, men også med et par nervøse sommerfugle der varsler at vi ikke når alt.

Jeg har igår lavet vaser til blomsterne på bordet. Blomsterne er store hvide roser, tænker at de går godt sammen med de flotte honey comb balls og de små elementer af neon.

Jeg har samlet sammen fra diverse genbrugsbutikker; flasker, soda stream flasker og karafler. Renset dem og malet neonfarvede vimpler på. Resultatet blev dette




Der er desværre ikke helt nok, så må på den igen...suk, nu er det snart lidt træls ikke at være færdig.

Vi har lavet bodplan til aften, og da vi tæller den efter for gang nummer 100, opdager jeg at vi mangler at invitere kærestens fætter - ååh nej!! Den er bare smuttet, da han ikke er én af dem vi ser alt for ofte, men har inviteret hans mor og hans lillesøster - pænt kikset!!!
Vi er lige præcis 60 ved bordene, så der er egentlig ikke plads til flere, men der må bare mases to stole ekstra ind, for med skal de selvfølgelig.

Puha, ville gerne kunne se ind i fremtiden og vide, at alt forløber godt den dag:-)

10 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle fine vaser :) Ups, til fætteren, men mon ikke det går :) Håber og tror på I får en super fantastisk dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak:-)

      Det tror jeg også! Og ja, mega ups!

      Slet
  2. Jeg er sikker på fætteren forstår:-) Ligesom jeg er sikker på at du/i når alt - Det i evt. ikke når er der jo ingen der ved i mangler. Med mindre det ender som min kusines bryllup, hvor hendes mand glemte brudebuketten derhjemme. Min kusine kom over en time for sent til selve ceremonien og sørme om min tante slet ikke nåede frem til kirken til selve vielsen, men kom listende ind i kirken, da vielsen var overstået. Dét opdager gæsterne - Men trods en lidt kikset start på deres bryllup, så blev det jo stadig en fantastisk og uforglemmelig dag:-)

    Det er i øvrigt nogle vildt skønne vaser du har lavet - Jeg glæder mig så meget til at se billeder fra selve dagen og dig:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det håber vi - nu er han ihvertfald inviteret!
      Jeg har også tænkt det du skriver; det er kun os der kender de oprindelige planer:-) Men man vil jo så gerne nå det hele! Brudebuketten skulle dog (heldigvis) være sikret; det er hans blomster-moster der laver og medbringer den. Men det lyder lidt kaotisk, din kusines bryllup.

      Jeg glæder mig også nu - sådan rigtig meget! Nu må dagen godt snart komme - og du skal nok se billeder, det bliver nok en mindre (eller større) spam:-)

      Slet
  3. Det er da bare en sjov ide med flaskerne og flot ser det ud. Spændende at følge bryllupsforberedelserne. Nu bliver der nok flere indlæg...eller hvad? Jeg glæder mig også til at se billeder fra den store dag :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Der er flere proekter (og dvs også indlæg) på banen - nu må vi se hvad realiteterne siger!

      Slet
  4. Jeg kan virkelig godt lide vaserne, de er søde :-)

    SvarSlet
  5. Kan godt lide at du har så mange ting, der er bare lidt anderledes end det 'sædvanlige' til bryllupper.. Er sikker på det hele flasker sig (hehe) og I får en skøn dag :D

    SvarSlet
    Svar
    1. 1000 tak - det er også det jeg har gået efter!
      He he, ja lad os håbe at det flasker sig:)

      Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)