fredag den 10. august 2012

Argh!!! Skønne og forbandede huskøb...!

Der har været stille herinde, det holder hårdt at få alle papirerne i hus, tjekket igennem af (meget inkompetent mægler...det mener jeg ikke... jo jeg gør....!) og være sikker på at NU er huset vores! Og det er det altså...som i, at der er forbehold for en sidste ting; at den olietank der ligger i haven kan blændes og afmeldes helt.

Vi har været hele følelsesregisteret igennem de sidste dage; lykke, vrede, skuffelse og lettelse - allesammen flere gange.Nu tør jeg altså godt at sige det; vi er blevet husejere!!! Og det er helt fantastisk og lidt sært.
Det er et dejligt hus på 191 m2 (...så skal der danses rundt i stuen!), med masser af plads til os alle fem! Hurra siger jeg bare!

Så igår var vi en tur i Tivoli for at fejre det, sådan så de tre dejlige ud

En dejlig dag med dejligt vejr og tre lækre drenge - jeg har været ret heldig med de dér to bonusdrenge:-)

Det betyder desværre at der har været lidt forsinkelse på mine gaver der skal ud til dejlige modtagere i Blog-land - men nu er jeg altså ved at være med, og tør næsten love at der afsendes imorgen!

4 kommentarer:

 1. Tillykke med huskøbet - det kan være en opslidende fase, men hvor bliver det dejligt for jer med så meget plads.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Ja puuha, havde ikke forventet så meget bøvl og papirarbejde - det er åbenbart noget mere simpelt at købe en andelsbolig i København, som var det sidste jeg erindrer af sådanne ting.

   Og ja, det bliver fuldstændig fantastisk, vi kan slet ikke vente!

   Slet
 2. Stort tillykke med huset! Ja, huskøb er ikke for folk med sarte nerver... Men det er det hele værd. Og 191 kvm! Wauw hvor vildt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Vi er også meget glade!
   Ja vi fik det superbilligt grundet en skilsmisse, der bor ingen i huset, og de vil bare gerne af med det. Det er egentlig "kun" 147 m2, men der er en stor kælder med 44 m2 som fint kan være beboelse til de to store drenge - der har boet en teenager tidligere, så vi tæller dem altså med!

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)