søndag den 1. juli 2012

Sengerand

Jeg elsker at lave ting til Lille A´s værelse (som han endnu ikke har, men en dag, en dag messer jeg for mig selv...). Synes at det er meget sjovere med noget man ikke ser andre steder, og med et anderledes stof, sammensætning af ting osv.

Derfor har jeg syet denne sengerand, en måneds tid inden jeg fødte.

Stoffet er købt i Ikea, kraftigt møbelstof med superlækkert print til 39 kr meteren - så bliver det vist ikke billigere!
Skummet indeni ville jeg gerne have fem cm bredt, ligesom i sengerandene fra Sebra - men det var ikke til at opdrive, medmindre man er villig til at betale i dyre domme. Det fungerer dog helt perfekt, og den står uden problemer selv.
Jeg endte derfor med en madras i skum til en enkeltseng, som kostede - var det 90 kr?
Klippede den i ønsket mål, og lagde den én gang i forlængelse af hinanden. Det vil altså sige at den egentlig skiller på midten indeni, men det har endnu ikke voldt mig nogle problemer.

I bunden er der lynlår hele veje (hvor ER det smart!!), og indsat grønne tittekanter - desværre uden anoraksnor indeni, da jeg ikke havde luret det af dengang.

Lille A ligger og kradser i den hver aften inden han skal sove, og er glad for de fine print, der en dag måske kan blive til eventyr:-)

13 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin Maria - skønne farver til drengebarnet!
  Tak for i dag - det var super hyggeligt at se dig igen!

  KH

  SvarSlet
 2. Tak:-)
  Og tak for al hjælpen idag.
  Håber vi snart ses igen, så kan vi hækle!
  Klens

  SvarSlet
 3. whau den er super sej også. Hvor lang er den? Er det lynlås du har sat i hele vejen. Bliver den holdt fast med stropper eller noget. Må se om jeg har mod på at lave en sådan. hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Hmm, ja hvor lang er den...var det 3,20 eller noget mon? Den er så lang at den akkurat passer i en seng der måler 1,20*70 (er det ikke alm babyseng mål?).
   Ja der sidder lynlås i som man bare klipper til, ligesom et bånd. Kan lige prøve at smide et billede på af det senere. Det er virkelig smart, så får man præcis den længde man ønsker.
   Den står selv, stropper eller andet er ikke nødvendigt, når skummet er så tykt.

   Slet
  2. men er lynlåsen hele længden eller sidder den bare i midten så man kan lukke til. Du må rigtig gerne tage et billede så må jeg prøve. Rigtig fin blok iøvrigt:-)

   Slet
  3. Ja lynlåsen er hele længden. Det er i den lokale sybiks i Fr Sund at den er kæøbt. Den er på en rulle, ligesom bånd, og så klipper man bare den ønskede længde til.
   Det gør det utrolig nemt at få skummet ind og ud, da det ellers godt kan være lidt bøvlet på de originale Sebra rande.
   Har du en mail jeg kan sende billede til?
   Og tak:-)

   Slet
  4. hej igen. du må meget gerne sende billedet til janeprivat@hotmail.com. Smart med den lynlåsrulle - har de en internetside, ved du det ellers må jeg på jagt, da jeg ikke rigtig kommer på de kanter:-)
   hilsen Jane

   Slet
 4. En er da også fantastisk smuk! Synes faktisk at den er bedre end den fra sebra.
  For når den er vasket, er det stort set umuligt at få betrækket på igen, da der kun er en meget lille lynlås.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå der kan man bare se...jamen så er jeg endnu mere tilfreds med min:-)
   Og mange tak for de pæne ord:-)

   Slet
 5. Du har reddet min dag, efter en tur i babysam og til min skræk opdaget at en helt plain ensfarvet en af slagsen koster intet mindre en. 569,-

  Var den svær at lave? Og ved du hvad det løb op i alt i alt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den slags er dyre...!

   Jamen hvis du syr i forvejen, vil jeg mene at det ikke behøver at blive dyrt, det jeg harbrugt er jo bare stof, kantebånd (vil foreslå at putte anoraksnor i for en bedre effekt end min...!), lynlås og skum til fylf. Hvis du syer i forvejen har du jo stof, kantebånd og måske annorak snor - så skal du bare købe en skummadras i jydsk, tror at den kostede 199:)

   Slet
  2. ...tror faktisk kun at den kostede ca 100 kr....

   Slet
 6. Den er bare rigtig flot og frisk den sengerand:)

  SvarSlet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)