onsdag den 18. juli 2012

En lille sky

Det er jo en noget sølle sommer vi holder os her i landet. På ferien i Norge havde jeg ikke fået nok varmt tøj med til Lille A, og måtte ud at investere i et par trøjer.

For at slippe for det, er jeg gået igang med at sy en fleece. Jeg er lidt vild med fleece, det er også det jeg har i Lille A´s morgenkåbe som du kan se her
Det er super billigt, nemt at sy i og trævler ikke. Kunne opgaven være nemmere?

Som altid er det jo aldrig et gnidningsfrit projekt, da jeg stadig er lidt i learning-by-doing fasen, og nogle gange kaster mig ud i noget jeg reelt ikke har helt styr på. Fx er afslutningen af hætteforet ikke særlig pæn - men det må blive bedre næste gang!
Jeg har klippet en sky i lagen stof, sat vliseline på, og zig zagget med en sølv tråd. Jeg er ret vild med den effekt det giver.

Foret er mit fine stof fra Graziella, synes at det passer super ind i dette lille projekt.

Så må vi se hvornår den bliver færdig!

10 kommentarer:

 1. det ser så fint ud. det er vel nok sødt med sådan en sky :-)
  kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:-)
   Er også helt vild med skyer generelt, de er så fine og glade.

   Slet
 2. Hvor er du bare sej Maria! Den ser virkelig fin ud...jeg syer stadig kun i bomuld, da jeg synes der kan være udfordringer nok;)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der også, og som sagt så er det jo også først for nylig at jeg har anskaffet mig en ordentlig tråd til de forskellige stoffer osv - så det bliver ikke altid helt så perfekt, som man kunne ønske sig:-) Men man bliver vel bedre og bedre?!

   Slet
 3. Skønt at læse om noget der minder om en selv, jeg er også nybegynder ud i det her syning men altså learning by doing!! Det fungerer! Jeg synes du er vild sej du bare lige springer ud i sådan en hættetrøje! Hvor køber du sølvtråd henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har jo gået tl syning, sådan et mor/baby hold. Det var rigtig godt, men har jo en lille fyr der har grædt rigtig meget, og som først nu er begyndt at sove godt....Så det har været hurtigt at kaste sig over maskinen, når der har været tid - og så håbe på et godt resultat:-)

   Tråden er broderi tråd fra Stof2000. Hun frarådede mig at bruge det på maskinen, ihvertfald ikke til at skulle holde noget fast med. Men til pyntestikning var det fint! Du må dog spole undertråden også, da det tog forkert fat, og halvdelen pludselig var grøn!

   Slet
  2. Okay det var da én god ide, min mor er en gammel ørn til at sy så der får jeg min hjælp :)

   Jeg må vist hellere ud og kigge i Stof&stil ellers må jeg en tur til Esjerg og finde det i stof2000, tak for svaret :)

   Slet
  3. Ja det kan være at din mor kan nogle tricks:-)
   Det vil jeg holde øje med:-)

   Slet
 4. Hej Maria - Kig ind på http://lebahn-unika.blogspot.dk/!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii - jeg har vundet. Ej hvor er jeg heldig:-)

   Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)